Det du ikke visste

Har du tenkt på det? At ting faktisk ikke alltid ble sånn du tenkte?

Ja faktisk! Tenker masse på akkurat det. Og skulle jeg ramset opp ALT så måtte det blitt bokserie på minst hundreog ørrogførti tykke bind. Det tror jeg vi strengt tatt dropper i første omgang!

Vi har jo en formening om livet, allerede som veldig små. Når jeg blir stor så skal jeg bli brannmann eller advokat osv.

Vil ha en å dele livet med, 1.7 barn, bil, båt, hytte, hus, bikkje, suksess både privat og på jobb vil vi jo også ha. Gjerne litt god økonomisk frihet er jo heller ikke å forakte. Og glem ikke at alt skal være perfekt helst. Ja takk til alt!

Noe kommer lett for noen, andre må streve litt mer, og gjennomsnittet klarer seg greit. Hvor jeg er? Litt innom alt tror jeg.

Jeg var 20 når jeg skjønte for alvor at ting ikke gikk som jeg hadde tenkt. Veien videre etter handelskolen tok en annerledes vending.

Der lå han, skrukkete rød og bitteliten. Lignet på E.T, men det kunne jeg jo ikke si til noen. Hvertfall ikke da!

10 minutter etter var han den fineste jeg hadde sett. Det er jo sånn, at dine egne er det vakreste ❤️ Han og jeg skulle stake ut kursen sammen, og det gledet jeg meg veldig til. Og 22 år etter han han faktisk fortsatt vakker, tross i at han heller ville foretrukket at jeg sa noe mer maskulint. Kjekk for eksempel. Det er han også!

Nå skal ikke denne bloggen handle om ungene mine. Ungene ja, for jeg klinte likså godt til med 3 kjærkommene gutter gjennom årene. Det skal heller ikke handle om hus, hjem,mann, matlaging osv. ( der suger jeg foresten ganske greit), men om det som er innerst hos meg. Det jeg kanskje sier på spøk, men er grav alvorlig egentlig. Og det jeg gleder meg over MRN kanskje ikke sier. Ting jeg blir provosert av, ting jeg gledet meg over, meg rett slett fra innsiden og ut.

Men unger, mann, bikkje, huset, bilen, båten, «hytten» på fjellet, og den ved sjøen er en del av det. The Nonsense. Og det er det jeg kaller meg og mitt.

Der er så mye jeg ikke visste, og så mye jeg vet. Og så lite som ble som jeg trodde. Men innholdet er blitt mye.

Så glad i smask

Så glad i smask

Følg meg på veien da vel 😘